In Reuvers Makelaardij herkent u de uitgelezen partij op het gebied van nieuwbouwinitiëring. Als makelaar helpen wij u graag om uw marktmogelijkheden optimaal te benutten en om van uw nieuwbouwproject een succes te maken.

Kennis van de regio Midden Limburg en een omvangrijk netwerk van potentiële gegadigden werken daarbij in uw voordeel. In combinatie met onze persoonlijke aanpak en een actieve verkoopbenadering levert dit meer dan gemiddelde resultaten op.

Vastgoedconsultancy en transactiebegeleiding zijn andere factoren die bijdragen aan succes. Door structureel marktonderzoek te houden zijn we in staat om uw aanbod haarscherp af te stemmen op de wensen van uw doelgroep. Vanuit deze gedachte realiseren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Gerenommeerde bouwbedrijven, (kleinschalige) projectontwikkelaars, beleggers en diverse gemeenten behoren tot onze clientèle.

Ons makelaarskantoor is thuis in de regio en kent Midden Limburg als geen ander. U bent verzekert van een makelaar die ingevoerd is in de plaatselijke omstandigheden en daardoor worden de verkoopkansen optimaal benut. Uw sleutel tot succes!

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Bel met ons kantoor op telefoonnummer 0475 – 20 20 05 of plan direct een afspraak.

Maak een afspraak